6 november 2014

Schrijf u in om nieuwe berichten in uw mailbox te ontvangen!

luchtpost enveloppe met postzegel
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe berichten of artikelen die op deze blog verschijnen? Vul dan uw e-mailadres in, in het het daarvoor bestemde vakje aan de rechterkant van deze pagina.
U ontvangt dan elke ochtend een e-mail als er nieuwe berichten op de blog staan. Als er geen nieuwe berichten zijn ontvangt u geen mail. Als er wel nieuwe berichten zijn ontvangt u maximaal 1 mail per dag met daarin een of meerdere nieuwe berichten. Zo blijft u op de hoogte. U kunt zich bovendien op ieder gewenst moment uitschrijven voor het ontvangen van de mailtjes.

Het inschrijven is simpel, snel en gratis!

Hieronder wordt in stappen uitgelegd hoe u zich kunt inschrijven.

1. Vul uw e-mail adres in en druk op 'submit'.
2. Er verschijnt nu een nieuw schermpje. Daarop staat een code die u in het vakje dat daarbij staat moet invullen. Druk dan op 'complete subscription request'
3. U kunt nu naar uw e-mail account gaan waar een bevestigingsmail is binnengekomen. Daarin staat een link. Pas als u daarop klikt is uw inschrijving bevestigd.
4. Als er voortaan nieuwe berichten of artikelen op deze blog verschijnen krijgt u deze door uw inschrijving 's ochtends in uw mailbox!