1 december 2014

Schrijf u in om nieuwe berichten via e-mail te ontvangen

luchtpost enveloppe met postzegel
Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe berichten of artikelen die op deze blog verschijnen? Vul dan uw e-mailadres in, in het het daarvoor bestemde vakje aan de rechterkant van deze pagina.
U ontvangt dan elke ochtend een e-mail als er nieuwe berichten op de blog staan. Als er geen nieuwe berichten zijn ontvangt u geen mail. Als er wel nieuwe berichten zijn ontvangt u maximaal 1 mail per dag met daarin een of meerdere nieuwe berichten. Zo blijft u op de hoogte. U kunt zich bovendien op ieder gewenst moment met één klik gemakkelijk uitschrijven voor het ontvangen van de mailtjes.

Het inschrijven is simpel, snel en gratis!

Hieronder wordt in stappen uitgelegd hoe u zich kunt inschrijven.

1. Vul uw e-mail adres in en druk op 'submit'.
2. Er verschijnt nu een nieuw schermpje. Daarop staat een code die u in het vakje dat daarbij staat moet invullen. Druk dan op 'complete subscription request'
3. U kunt nu naar uw e-mail account gaan waar een bevestigingsmail is binnengekomen. Daarin staat een link. Als u daarop klikt is uw inschrijving bevestigd en zult u berichten van ons ontvangen.
4. Als er voortaan nieuwe berichten of artikelen op deze blog verschijnen krijgt u deze door uw inschrijving 's ochtends in uw mailbox!